203 Povídání o bylinách na 5 hodin v Pardubicích

20190821-byliny-4_web
Kategorie:
203. Bylinářský kurs na 5 hodin
Date
sobota, 10. červen 2023 10:00
Místo konání:
Zámrsk 180 (obecní budova v zámeckém parku) - 238, 17. listopadu, Zelené Předměstí, Pardubice, okres Pardubice, Pardubický kraj, Severovýchod, 530 02, Česko
Počet míst
30
Volných míst
30
Telefon:
Email:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Stránky:

Informace o kursu:

Kurs je určen pro každého zájemce o byliny. Jeho náplň je obdobná jako bylinářský kurs 4 x 2 hodiny, ale mírně zkrácený a zhuštěný do jednoho odpoledne.

Cílem kursu je představit začátečníkům orientaci mezi základními léčivými bylinami, popsat jejich sběr, sušení, zpracování a užívání. Kurs je doplněn několika ukázkami výrobků léčebných bylinných směsí, tinktur, mastí a jiných např. dekorativních výrobků. Během kursu bude podle podmínek a zájmu účastníků provedena i společná vycházka s poznáváním bylin v přírodě v trvání asi 1 hodiny.

Cena: 577,- Kč

Podmínky platby: zde

podrobnější popis

pokud se chcete registrovat na jakýkoliv termín, vyberte si v tomto okně vpravo nahoře "registrovat se" (po vstupu do registrace se objeví následující volné termíny), případně pokud jste nenašli vhodný termín, podívejte se ještě do kalendáře na stránce vpravo, zda-li není jiný termín.

Registrovat můžete i více osob najednou, tedy jednou registrací. Stačí po vyplnění příslušných kolonek se svým jménem, e-mailem a telefonem vybrat v kolonce patřičný počet účastníků, ale připište, prosím, i jejich jména, e-mail a telefon do poznámek. Pokud nevyplníte v poznámkách jména a kontakty dalších osob, informace o potvrzení konání odešlu na kontaktní e-mail a s platbou potom postupujte podle obecných pokynů.

Pokud jste ani tak neuspěli, neváhejte mě kontaktovat: zde

 
 

Seznam termínů

  • sobota, 10. červen 2023 10:00

Powered by iCagenda